Metaverse ve Yeni Dünya Düzeni İlişkisi


 Facebook bir günde Meta ismiyle değişime uğramadı, aslında bunu kendileri de istemedi, önce Time dergisi "delete facebook" adında bir kapakla aba altından sopa gösterdi sonrada tüm facebook sunucuları devre dışı kaldı. Ve bundan hemen sonra bir baktık ki birden meta programı açıklandı.


Şuna açıklık getirmeye çalışıyoruz, herşey planlı ve programlı bir şekilde işliyor. Bu plana ve programa uymayan herkesi yok etmeye çalışıyorlar, tıpkı Trump örneğinde olduğu gibi.


Peki burada ne amaçlanıyor, amaç insanların sanal bir ortamda kendilerini mutlu zannetmesi ve ölene kadar sorunlardan uzak uyuşturucu içerisinde yaşaması. Ayrıca ulus devletlerin hiçbir şekilde bu işe burnunu sokamayacak bir tasarımda olayı yürütmeleri. Bu şuan bitcoin ile mümkün oluyor.


Tabi diyebilirsiniz bitcoin de enflasyon yok herşey kontrol altında, hayır herşey kontrol altında değil, toplam arz sadece bir kaç kişide bulunuyor. İsterlerse bir günde btc yi sıfırlayabilirler.


Sonuç olarak, bu işi oyun kurucularla çözmeliyiz, oyun kurucuları devre dışı bırakırsak herşey hallolur, yoksa yeni bir dünya düzeni amaçlayanların ekmeğine yağ sürmüş oluruz. Bu yazıyı uzatabilirdim fakat bilerek kısa tuttum, şimdilik ne kadar az bilgi o kadar iyi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder